Vitafit, najmoderniji centar za sport, rekreaciju, masažu, njegu lica i tijela te rehabilitaciju, nudi vam jedinstvenu sponu zdravlja, sporta i ljepote, ravnotežu duha i tijela kao i mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života.

385 40 544 - 017 385 98 863 - 311 Istarsko naselje 3, Mursko Središće Pon - Pet 8:00 - 12:00 h i 14:00 - 21:30 h Sub 08:00 - 13:00 h
Pratite nas
Poklon bon
Vitafit Training aplikacija

Fotopomlađivanje lica

Fotopomlađivanje lica

Fotopomlađivanje je učinkovit i brz način uklanjanja bora i pomlađivanja lica. Idealan je za osobe koje su izgubile svježinu, elastičnost i čvrstoću kože te za one koji na neinvazivan i neagresivan način žele održati kožu mladolikom i zdravom.

Kako ipl tretman fotopomlađivanja utječe na kožu?

Intenzivno pulsirajuće svjetlo nakon osvjetljavanja željenog područja apsorbira se u fibroblaste i pretvara se u toplinsku energiju koja obnavlja elastinska i kolagenska vlakna te aktivira stanice na proizvodnju novog kolagena. Zbog reformacije kolagena dolazi do smanjenja proširenih pora kod masne kože. Tako dolazi do samopomlađivanja kože iznutra jer novonastali zdravi kolagen zamjenjuje stara i oštećena vlakna te popravlja strukturu i izgled kože.

Koliko je tretmana potrebno napraviti?

Rezultati se vide nakon prvog tretmana – koža izgleda svježije te je uklonjeno sivilo i umor. Nakon nekoliko tretmana koža postaje zdravija, napetija, glađa na dodir, vidljivo svježija, bore su manje vidljive, a čvrstoća kože  znatno je poboljšana. Za dugotrajne rezultate preporučljivo je napraviti 6 tretmana s razmacima od 2 tjedna. Ovim se tretmanima definitivno produžuje mladenački izgled kože i smanjuju bore te zateže opuštena i mekana koža koja postaje blistavija i sjajnija.

Kome je namijenjen tretman fotopomlađivanja?

Fotopomlađivanje je tretman koji je namijenjen ženama i muškarcima svih dobnih skupina i svih tipova kože. Tretman je pogodan i za prevenciju bora i održavanje kože, ali i za rješavanje različitih hiperpigmentacija i neujednačenosti u boji tena. Također, izvanredan su način održavanja i nakon klasičnog faceliftinga, popunjavanja bora filerima te botoxom. Prijevremeno ostarjela koža može se pojaviti već u ranim dvadesetima zbog neumjerenog izlaganja suncu i UV zračenju, utjecajem hormona , ispušnih plinova, cigareta te neadekvatnom njegom .

Kako se pripremiti za tretman?

Prije obavljanja ovog tretmana, koža se ne smije izlagati suncu ili solariju mjesec dana. Tretiraju se samo zdrava područja kože.

Kontraindikacije za fotopomlađivanje:

  •         određeni oblici epilepsije povezani s bljeskovima svjetlosti
  •         pejsmejker, interni defibrilator
  •         tetovaže
  •         herpes
  •         psorijaza
  •         trudnoća