Vitafit, najmoderniji centar za sport, rekreaciju, masažu, njegu lica i tijela te rehabilitaciju, nudi vam jedinstvenu sponu zdravlja, sporta i ljepote, ravnotežu duha i tijela kao i mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života.

385 40 544 - 017 385 98 863 - 311 Istarsko naselje 3, Mursko Središće Pon - Pet 8:00 - 12:00 h i 14:00 - 21:30 h Sub 08:00 - 13:00 h
Pratite nas
Poklon bon
Vitafit Training aplikacija

Masaže

Osjetite novo značenje masaža u Vitafit centru. Očekujemo vas s ponudom brojnih klasičnih i egzotičnih masaža. Samo masaža dovodi do potpunog relaksiranja uma i tijela otklanjajući stres, izbacujući toksine iz kože te napetost u mišićima. Naš tim stručnjaka prenijet će vam svoje znanje stečeno pažljivim proučavanjem drevnih civilizacija, kroz kontakt i dodir, na putu opuštanja, zdravlja i užitka.

Klasična masaža

Bazna masaža iz koje potječu tehnike svih ostalih masaža. Pokret je umjereno čvrst, a provodi se trljanjem, gnječenjem i lupkanjem. Dovodi do smanjenja stresa i poboljšanja krvotoka.

Klasična parcijalna masaža

Pokret je čvrst, a provodi se trljanjem, gnječenjem i lupkanjem. Dovodi do smanjenja stresa i poboljšanja krvotoka. Ovisno o želji klijenta masira se određeni dio tijela (leđa, ruke, trbuh, noge)

Medicinska masaža

Medicinska masaža metoda je fizikalne terapije koja se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipulacije tjelesnim tkivima. Izvodi se rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni ili živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe. Kod medicinske masaže dolazi do poboljšanja cirkulacije, poboljšava se opskrba kisikom i hranjivim sastojcima kao i eliminacija štetnih tvari iz metabolizma. Ova vrsta masaže može biti upotrijebljena kao primarna terapijska intervencija ili kao dodatak ostalim terapeutskim tehnikama.

Medicinska masaža leđa glinom i kajenskim paprom

Za sve one koji imaju probleme s leđima, izdvajamo medicinsku masažu glinom i kajenskim paprom. Ovim se tretmanom uklanjaju bolovi i upalni procese, čisti organizam (apsorbiraju toksini, suvišna masnoća i tekućina iz organizma), pojačava cirkulacija limfe i krvi, zateže i tonizira koža, uklanjaju bolovi i upalni procesi.

Aroma masaža

Masaža ugodnog, smirujućeg dodira koja se provodi uz dodatak eteričnih ulja, a sve u svrhu opuštanja.

Antistresna masaža

Uz relaksirajuću glazbu iz pozadine i opuštajuću masažu izbacujemo nakupljeni stres.

Vitafit masaža

Kombinacija je aroma i antistresne masaže koja uz ugodnu glazbu i mirisna ulja dovodi tijelo i um do potpunog opuštanja te izbacivanja stresa.

Sportska masaža

Jedna od agresivnijih masaža, stoga se preporuča sportašima. Odlikuju je duboki snažni pokreti koji opuštaju mišiće, smanjuju spazme i miogeloze.

Naš tim stručnjaka prenijet će vam svoje znanje stečeno pažljivim proučavanjem drevnih civilizacija, kroz kontakt i dodir, na putu opuštanja, zdravlja i užitka.

Anticelulitna masaža

Masažna tehnika koja se provodi sporim i jakim pokretima uz posebno anticelulitno ulje, a dovodi do zategnutosti kože, izbacivanja suvišne tekućine iz tijela, smanjenja celulita i relaksacije.

Masaža lica

Ugodna masaža koja dovodi do poboljšanja cirkulacije, zategnutosti kože, uklanja glavobolje te pomaže u prevenciji bora.