Vitafit, najmoderniji centar za sport, rekreaciju, masažu, njegu lica i tijela te rehabilitaciju, nudi vam jedinstvenu sponu zdravlja, sporta i ljepote, ravnotežu duha i tijela kao i mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života.

385 40 544 - 017 385 98 863 - 311 Istarsko naselje 3, Mursko Središće Pon - Pet 8:00 - 12:00 h i 14:00 - 21:30 h Sub 08:00 - 13:00 h
Pratite nas
Poklon bon
Vitafit Training aplikacija

Edukacije u Celju i Zagrebu

Edukacije u Celju i Zagrebu

Ovaj je tjedan bio rezerviran za dodatne edukacije u Celju i Zagrebu iz područja masaža i oporavak.

Mihael je u srijedu sudjelovao na radionici HiTop uređajem kako bi unaprijedio i stekao nova znanja iz područja

  • oporavka nakon preboljenja covida za lakše disanje
  • jačanje mišića zdjelice i trbušne stijenke kod problema s nekontroliranim mokrenjem koristeći vježbe i uređaj

Subota i nedjelja bili su rezervirani za učenje novih tehnika masaža – Terapija po Dorn Breussu – koja uključuje masažu kralježnice te namještanje zglobova.

Sama masaža nježnog je i blagotvornog oblika, a tijekom tretmana koristi se ulje gospine trave koje brzo prodire u tijelo te hidratizira tkivo iznutra. Radi se o tehnici blagog istezanja kralježnice, opuštanja mišića i uspostavljanja energetske ravnoteže u tijelu magnetizmom.

Dorn metoda, koja se godinama koristi u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji, odakle i potječe, holistička je manualna terapija i odlična metoda za bezbolnu i sigurnu korekciju kralježaka ostalih zglobova.

Koristi se za ublažavanje tegoba vezanih uz kralježnicu i za zglobove.