Vitafit, najmoderniji centar za sport, rekreaciju, masažu, njegu lica i tijela te rehabilitaciju, nudi vam jedinstvenu sponu zdravlja, sporta i ljepote, ravnotežu duha i tijela kao i mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života.

385 40 544 - 017 385 98 863 - 311 Istarsko naselje 3, Mursko Središće Pon - Pet 8:00 - 12:00 h i 14:00 - 21:30 h Sub 08:00 - 13:00 h
Pratite nas
Poklon bon
Vitafit Training aplikacija

Tomi Horvat – poziv u A-reprezentaciju Republike Slovenije

Tomi Horvat – poziv u A-reprezentaciju Republike Slovenije

Posebno smo ponosni jer je naš višegodišnji član, nogometaš Tomi Horvat dobio poziv u A-reprezentaciju Republike Slovenije ???
Tomi je igrač Nogometnog kluba Mura iz Murske Sobote, gdje njegove odlične igre nisu ostale nezapažene pa tako i kod izbornika Slovenske nogometne reprezentacije. Svojom je marljivošću i upornošću taj poziv itekako zaslužio. U nadolazećim pripremnim utakmicama nastupit će protiv Hrvatske i Katara.
Tomi je član Vitafita već tri godine i mi najbolje znamo koliko je marljivo trenirao s nama, ali i kolika je bila njegova snaga volje i želja da svaku ozljedu što prije sredimo i da sve vježbe oporavka što prije donesu rezultate.
Želimo da mu ovo bude još veća motivacija za njegov rad u daljnjoj karijeri. Sretno Tomi! ⚽