Vitafit, najmoderniji centar za sport, rekreaciju, masažu, njegu lica i tijela te rehabilitaciju, nudi vam jedinstvenu sponu zdravlja, sporta i ljepote, ravnotežu duha i tijela kao i mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života.

385 40 544 - 017 385 98 863 - 311 Istarsko naselje 3, Mursko Središće Pon - Pet 8:00 - 12:00 h i 14:00 - 21:30 h Sub 08:00 - 13:00 h
Pratite nas
Poklon bon
Vitafit Training aplikacija

Upoznaj tim

Vitafit tim

Predstavljamo Vam svoj tim, bez kojeg ništa nebi bilo moguće. Svi smo tu samo za Vas i stojimo Vama na usluzi!
Skin and beauty expert

Nikolina Premuš je glavna i odgovorna za sva lijepa lica koja izlaze iz našeg centra ljepote. Dugogodišnjim radnim iskustvom i konstantnom edukacijom, za koju kaže da je ključna u ovom poslu, Nikolina omogućuje da VitaFit centar uvijek ima vrhunsku ponudu usluga za  njegu i ljepotu lica i tijela. Nikolina je tu i da vam odgovori na bilo kakvo pitanje i nedoumicu oko pojedinih tretmana te će vas uvijek rado savjetovati i pronaći vam najbolji "recept" za vašu kožu 😉

Fitness trener, maser

Mihael Premuš, osnivač je i voditelj VitaFit centra te licencirani maser i fitness trener. Vizija kao voditelja mu je da njegovi klijenti dobivaju svu potrebnu pomoć iz područja zdravlja i ljepote na jednom mjestu. Područje interessa su mu oporavak nakon ozljede te kondicijska priprema sportaša u kojima je i stekao priznate međunarodne certifikate. U svojoj trenerskoj karijeri radio je kao pomoćni i kondicijski trener Nk Nafta Lendava, Nk Polet Sveti Martin na Muri te osobni trener mnogim profesionalnim sportašima.

Fizioterapeut

Magdalena Žižek, fizioterapeutkinja je i aktivna sportašica stoga nas ne čudi što ju najviše interesira sportska rehabilitacija. Uvijek je pozitivna i vesela, predana poslu jer je pomaganje ljudima s raznim tegobama i ozljedama ono sto ju ispunjava, a najveća  su joj nagrada sreća na njihovim licima i zahvalnost. Smatra da je cjeloživotno usavršavanje i stjecanje novih znanja ključ uspjeha i rezultata. Vođena time uspješno završava stručni studij fizioterapije u Zagrebu.

Fitness trener

Robert je fitness trener koji zajedno s našim klijentima ostvaruje postavljene ciljeve u području fitnessa, ali i unapređivanju tjelesnog statusa, aktivnosti i zdravih navika. Na korak je do diplome magistra kineziologije, s dodatnim usmjerenjem nogomet. Stoga ćete ga, osim u našim dvoranama , pronaći i na nogometnom terenu jer je i trener nogometa. Ističe da ga najviše usrećuje uspjeh i zadovoljstvo klijenata! Vaš uspjeh = naš uspjeh! Isto vrijedi i za poraz. Stoga ne odustajemo dok ne postignemo željene rezultate, a i u Vitafitu ne prihvaćamo reklamacije 😄 Robi često samouvjereno kaže 'Uz moje treninge, trud se vraća dvostruko!' tako da se možete pozvati na to pri svom upisu na njegove termine 😁💪

Spremačica

Jagoda Novak ključni je član našega centra. Svakodnevnom brigom o čistoći i higijeni centra, Jagoda unosi toplinu i vedrinu u naše prostore, ali i svakoj osobi koja ju sretne. Uvijek je nasmijana, pozitivna i spremna pomoći. Sada znate i tko je odgovoran za to što nam je centar uvijek uredan i čist te da se svi oni utezi i medicinke u dvorani ipak ne vrate magično preko noći na svoje mjesto.

Ukoliko imate pitanja vezana uz programe treninga koje imamo u ponudi, njegu lica i tijela ili masaža, javite nam se, odgovaramo u najkraćem mogućem roku.