Vitafit, najmoderniji centar za sport, rekreaciju, masažu, njegu lica i tijela te rehabilitaciju, nudi vam jedinstvenu sponu zdravlja, sporta i ljepote, ravnotežu duha i tijela kao i mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života.

385 40 544 - 017 385 98 863 - 311 Istarsko naselje 3, Mursko Središće Pon - Pet 8:00 - 12:00 h i 14:00 - 21:30 h Sub 08:00 - 13:00 h
Pratite nas
Poklon bon
Vitafit Training aplikacija

Dermalogica

Dermalogica

Vrhunska profesionalna kozmetika za postizanje zdrave kože, a tijekom desetak godina u to su se uvjerile brojne naše zadovoljne klijentice.

Vizija Dermalogice vrlo je jasna: linija proizvoda bez štetnih iritirajućih sastojaka (umjetnih boja i mirisa, denaturiranog alkohola, lanolina i mineralnih ulja). Uz proizvode koji su nenadmašni, nakon tretmana lica prilagođenom tipu i stanju, koža je čišća, svježija, blistavija, hidratiziriranija i, slobodno možemo reći, u najboljem stanju do sada.

U našem centru možete obaviti pregled kože, konzultacije te isprobati i naručiti proizvode.

Prljavština koja se nakuplja na licu te nepravilna prehrana i nezdrave životne navike razlog su zašto koža ne izgleda onako kako bi trebala. Ona je isto tako ranjiva i podložna mnogim promjenama pa je zato od velike važnosti znati kako ju što duže održati lijepom i zdravom. Da bismo vašoj koži pružili samo najbolje, svaki naš tretman sadrži Face Mappinig – revolucionarni pristup analizi kože kojim analiziramo svaki dio lica, što omogućuje jednostavnije određivanje proizvoda za njegu svakom klijentu. Nakon toga slijedi Dermalogica dvostruko čišćenje – tajna zdrave i blistave kože – koje otapa slojeve teškog make-upa, sebum i ostale čestice topive u ulju. Ovaj dodatni korak u ritualu njege omogućuje da drugi čistač (gel, mliječna emulzija) prodre dublje u kožu kako bi se postigla profesionalna razina čistoće i očuvalo njezino zdravlje. Sljedeći je korak  eksfolijacija, koja u kombinaciji s profesionalnim serumima i specijalnim maskama uz upotrebu uređaja, daje savršeno zaglađenu kožu. Na kraju vas čeka opuštanje uz specijalnu masaža po akupresurnim točkama koja osvježava duh i kožu te, aktivacijom točaka po meridijanima, čini da se cirkulacija u tijelu istovremeno probudi, ali i relaksira ga od konstantnog stresa. 

Dermalogica tretmani lica

  • ACTIVE RESURFACE 35 TRETMANI (više)
  • PURELIFT PRO PLUS TRETMAN 60’ – NEINVAZIVNI FACELIFT (više)
  • PURELIFT PRO PLUS TRETMAN 30’ (više)
  • NECK FIT TRETMAN (više)
  • BIOREPEEL (više)
  • PRO POWER PEEL (više)

 Dođite u Vitafit i prepustite se rukama naše terapeutkinje za njegu kože.