Vitafit, najmoderniji centar za sport, rekreaciju, masažu, njegu lica i tijela te rehabilitaciju, nudi vam jedinstvenu sponu zdravlja, sporta i ljepote, ravnotežu duha i tijela kao i mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života.

385 40 544 - 017 385 98 863 - 311 Istarsko naselje 3, Mursko Središće Pon - Pet 8:00 - 12:00 h i 14:00 - 21:30 h Sub 08:00 - 13:00 h
Pratite nas
Poklon bon
Vitafit Training aplikacija

Jane Iredale

Jane Iredale

Jane Iredale dekorativna kozmetika omogućava brzo i jednostavno prekrivanje, ima protuupalno djelovanje, minimalne alergijske reakcije, zdrava je za kožu, ima zaštitni faktor, koža može disati, napravljena je samo od prirodnih sastojaka i to minerala iz fine zemlje, bez ikakvih kemikalija, parabena, ftalata, talka, sintetičkih mirisa boja, konzervansa i parfema kojima konvencionalna kozmetika inače obiluje. Mikronizirani minerali zapravo su podloga, puder, korektor i zaštita od sunca te su prilagođeni svakom tipu kože. Radi se o laganoj kozmetici bez sjaja, koja je primjerena za sve tipove kože pa i najosjetljiviju, ne iritira kožu, akne ni crvenilo i, što je također jako važno, ne zatvara pore.

Mineralna dekorativna kozmetika “Jane Iredale” temelji se na uvjerenju da kožu treba njegovati, štititi i istaknuti, a ne prekriti i promijeniti.

Minerali i prirodni pigmenti utkani u pudere, ruževe, sjenila, olovke i druge proizvode ove kolekcije nježni su i:

  • neškodljivi su za kožu
  • primjereni su za sve tipove kože, pa i za najosjetljiviju
  • ne iritiraju kožu, akne ni crvenilo
  • ne začepljuju pore
  • štite kožu od vanjskih utjecaja
  • dopuštaju koži da diše

Dok naglašavaju i pojačavaju prirodni sjaj, njeguju poput preparativne kozmetike zahvaljujući prirodnim ekstraktima i uljima.

Proizvodi su veganski i nisu testirani na životinjama.

Za “Jane Iredale” zdrava koža najbolja je podloga, ostalo su samo dodaci.

Proizvode isprobajte i naručite u našem centru.