Vitafit, najmoderniji centar za sport, rekreaciju, masažu, njegu lica i tijela te rehabilitaciju, nudi vam jedinstvenu sponu zdravlja, sporta i ljepote, ravnotežu duha i tijela kao i mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života.

385 40 544 - 017 385 98 863 - 311 Istarsko naselje 3, Mursko Središće Pon - Pet 8:00 - 12:00 h i 14:00 - 21:30 h Sub 08:00 - 13:00 h
Pratite nas
Poklon bon
Vitafit Training aplikacija

Neck fit tretman

Neck fit tretman

Potreba za zdravom i njegovanom kožom, koja će što dulje zadržati svoj mladoliki izgled, danas više nije stvar taštine, nego jednostavno briga o sebi. Kozmetički preparati i tretmani današnjice odlično se nose s izazovima starenja kad je koža lica u pitanju. Međutim, koliko god lice bilo njegovano i koliko se god o njemu brinuli, vrat je onaj koji će ‘izdati’ kad su godine u pitanju. Razlog tome vjerojatno leži kako u činjenici da se u njezi kože fokusiramo ponajprije na lice, tako i u tome što je nježna i tanka koža vrata i dekoltea daleko osjetljivija na vanjske utjecaje koji vode preuranjenim znakovima starenja. Na vrat i dekolte značajno utječe izloženost suncu i onečišćenje zraka, ali i jedan od velikih izazova današnjice – gotovo neprestano savijena vratna kralježnica od gledanja u mobilne telefone. U konačnici vrat konstantno ‘radi’ – istežemo ga, savijamo i rotiramo što uzrokuje horizontalne i vertikalne bore vrata.

Prema vratu i dekolteu nerijetko smo toliko nonšalantni da zaboravimo nanijeti i SPF faktor i druge njegujuće proizvode. Tako ovo osjetljivo područje s vremenom gubi čvrstoću, fleksibilnost i elastičnost, pojavljuju se hiperpigmentacije, a mišići vrata slabe što rezultira opuštenom kožom i gubitkom elastičnosti, odnosno pojavom tzv. ‘vrata iguane’.

Nedostatak svakodnevne odgovarajuće njege za vrat i dekolte te ciljanih tretmana u profesionalnom tretmanu sad je konačno riješen zahvaljujući revolucionarnim proizvodima  Neck Fit Contour Serum i prof. Neck Fit Refining Masque.

Neck Fit Contour Serum ‘skrojen’ je za njegu kože vrata i pomaže njegovu učvršćivanju i definiciji. Odmah nakon njegova nanošenja vidljiv ‘lifting’ efekt, taj rezultat je dugoročan i svakim nanošenjem proizvoda koža vrata je čvršća i Neck Fit Refining Masque ima jedinstveni pristup pokretanju revitalizacije ovog često zanemarenog područja. Posebno prilagođen nježnoj koži vrata i dekoltea pomaže u rješavanju preuranjenih znakova starenja kože, poboljšava tonus i teksturu kože, uz preporuku upotrebe uređaja i/ili terapiju dodirom.