Vitafit, najmoderniji centar za sport, rekreaciju, masažu, njegu lica i tijela te rehabilitaciju, nudi vam jedinstvenu sponu zdravlja, sporta i ljepote, ravnotežu duha i tijela kao i mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života.

385 40 544 - 017 385 98 863 - 311 Istarsko naselje 3, Mursko Središće Pon - Pet 8:00 - 12:00 h i 14:00 - 21:30 h Sub 08:00 - 13:00 h
Pratite nas
Poklon bon
Vitafit Training aplikacija

PURELIFT PRO PLUS TRETMAN 60’ – NEINVAZIVNI FACELIFT

PURELIFT PRO PLUS TRETMAN 60’ – NEINVAZIVNI FACELIFT

Tretman je usmjeren na dermalne slojeve i vezivna tkiva kako bi se koža ovog osjetljivog područja zategnula, tonizirala te u cjelini poboljšalo njezino zdravlje. U 60 minuta doživjet ćete okrepljujući tretman koji će vidno učvrstiti i podignuti ne samo lice, već i područje koje se često zanemaruje – vrat i dekolte – za koje znamo da je tanko i osjetljivo te mu treba posebna njega. Ovo je savršen tretman za klijente koji se nastoje na što sveobuhvatniji način usmjeriti na znakove starenja. 

Učvršćivanje i podizanje lica, vrata i dekoltea

Nakon dvostrukog čišćenja i eksfolijacije, slijedi infuzija Dermalogica seruma (Hyaluron / Retinol / Biolumin C) i Dermalogica maske na bazi dualne hijaluronske kiseline.

Uz “Triple wave” neinvazivni lifting lica, aparatom PURELIFT PRO+, dobivamo zdraviju, čvršću, mlađu i blistaviju kožu već nakon prvog tretmana.