Vitafit, najmoderniji centar za sport, rekreaciju, masažu, njegu lica i tijela te rehabilitaciju, nudi vam jedinstvenu sponu zdravlja, sporta i ljepote, ravnotežu duha i tijela kao i mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života.

385 40 544 - 017 385 98 863 - 311 Istarsko naselje 3, Mursko Središće Pon - Pet 8:00 - 12:00 h i 14:00 - 21:30 h Sub 08:00 - 13:00 h
Pratite nas
Poklon bon
Vitafit Training aplikacija

Vitafit Digital

 

VITAFIT DIGITAL

VitaFit Trainig aplikacija stvorena je slušanjem Vaših želja i potreba. U doba pandemije kada je vježbanje u centrima bilo otežano, stvorili smo za Vas ovu revolucionarnu aplikaciju.

Vježbe su podijeljene po mišićnim skupinama i spravama, a imaju i kompletne video treninge pripremljene unaprijed. Klijentima se ne pošalje samo naziv vježbe koju moraju izvesti, već preko aplikacije, u video formatu, mogu vidjeti kako se ona izvodi i imati podršku virtualnog trenera kroz cijeli trening.

Svaki korisnik ima svoj osobni profil i ima mogućnost praćenja napretka kao i komunikaciju s trenerom.

 

Aplikacija nije namijenjena samo za fitness centre, već je koriste hoteli i uredi koji svojim zaposlenicima žele omogućiti bolje i kvalitetnije radno okruženje.

VitaFit Training app  dostupna je na App Store-u i Google Play-u na engleskom i hrvatskom jeziku.

Skenirajte ovaj QR kod i lakše pronađite našu aplikaciju.