Vitafit, najmoderniji centar za sport, rekreaciju, masažu, njegu lica i tijela te rehabilitaciju, nudi vam jedinstvenu sponu zdravlja, sporta i ljepote, ravnotežu duha i tijela kao i mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života.

385 40 544 - 017 385 98 863 - 311 Istarsko naselje 3, Mursko Središće Pon - Pet 8:00 - 12:00 h i 14:00 - 21:30 h Sub 08:00 - 13:00 h
Pratite nas
Poklon bon
Vitafit Training aplikacija
Image Alt

O nama

U našem smo centru kreirali različite programe vježbanja, a ono što nas razlikuje od ostalih „teretana“, individualiziran i individualan je pristup svakom vježbaču. Uz našu pomoć, ne samo da ćemo vas dovesti do željenog cilja, već ćemo vas našim savjetima naučiti kvalitetnije i zdravije živjeti. Naši educirani instruktori pomoći će Vam u svladavanju raznih tehnika vježbanja koje odgovaraju vašem stupnju spremnosti i afiniteta. Želimo vas inspirirati da usvojite zdrav, aktivan i balansiran stil života u svrhu kvalitetnijeg življenja. Vitafit vam nudi vrhunski uređen prostor opremljen spravama jednog od najboljih svjetskih proizvođača – Cybex, Life Fitness cardio opremom te mnoštvom rekvizita za funkcionalne treninge.

Fitness programi:

  • Fitness program za mršavljenje
  • Fitness program za povećanje snage i mišićne mase 
  • Fitness program za povećanje kondicije i izdržljivosti 
  • Fitness program za djecu i tinejdžere
  • Fitness program za starije
  • Fitnes Family
  • Fitness program za trudnice
  • Fitness program za sportaše (dopunska kondicijska priprema)
  • Kineziterapijski fitness
  • Individalni trening sa specifičnim ciljevima

Fitness za tvrtke

Dokazana je činjenica da su zaposlenici koji vježbaju redovito zdraviji, sretniji i otporniji na bolesti i negativne učinke stresa. Također, oni pokazuju višu razinu budnosti i energije te su više fokusirani tijekom radnog dana. Već nekoliko sati sporta tjedno pogoduje zdravlju i jača tijelo za izazove svakodnevnog života. Vaši zaposlenici vaša su najveća investicija pa ima smisla kontinuirano ulagati u njihov napredak.

Prednosti za poslodavca:

Smanjen broj bolovanja i uštede kod dodatnih davanja na plaću, motivirani i djelotvorniji radnici, dodatne privlačne povlastice za buduće potencijalne radnike.

Prednosti za radnika:

Smanjenje stresa i povećanje tjelesnog i duhovnog zdravlja; financijske prednosti. Naš je centar sklopio suradnju s renomiranom slovenskom farmaceutskm tvrtkom Lek te s specijalnom bolnicom Sveta Katarina u Zagrebu. Ukoliko ste zaduženi za odjel o brizi za zdravlje u vašoj firmi, kontaktirajte nas i napravit ćemo program prema vašim potrebama za poticanje zdravlja kako bi vaši djelatnici bili učinkovitiji na poslu i izvan njega.

Ukoliko imate nekakvih zdrastvenih problema te su Vam potrebne dodatne pretrage, a željeli biste to obaviti bez dugog čekanja, javite se našim partnerima u Specijalnu bolnicu Sveta Katarina i pronađite uslugu za sebe ili dogovorite online konzultacije.

Trebaju li Vam lijekovi, ne brinite, naš centar surađuje s renomiranom tvrtkom Lek, pa ako su Vam potrebne njihove usluge, javite im se. Njihova ponuda lijekova je veoma široka, i odgovara razniraznim tegobama koje mogu zadesiti ljude različitih dobnih skupina.

Ako Vama ili Vašim zaposlenicima još uvijek nije ugodno krenuti u teretanu zbog pandemije korona virusa, imamo idealno rješenje za Vas. Naša VitaFit Training aplikacija, uz koju možete vježbati iz udobnosti svog doma, ili pod pauzom na poslu.

Osobni trener

Želite li doći na trening, a da ne morate razmišljati o programu vježbanja, onda je idealan odabir za vas osobni trener. MI ćemo vas naučiti kako da određenu vježbu izvedete tehnički ispravno i time smanjite mogućnost ozljeda na minimum. MI smo ti koji planiramo vaš trening, pratimo vas tijekom treninga, pazimo i upozoravamo na pogreške, potičemo vas i motiviramo da sve vježbe odradite do kraja, do svog maksimuma te da redovito odrađujete treninge. Osim motivacije i sigurnosti, prednosti rada s osobnim trenerom su i te da vas educiramo o zdravoj i pravilnoj prehrani.