Vitafit, najmoderniji centar za sport, rekreaciju, masažu, njegu lica i tijela te rehabilitaciju, nudi vam jedinstvenu sponu zdravlja, sporta i ljepote, ravnotežu duha i tijela kao i mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života.

385 40 544 - 017 385 98 863 - 311 Istarsko naselje 3, Mursko Središće Pon - Pet 8:00 - 12:00 h i 14:00 - 21:30 h Sub 08:00 - 13:00 h
Pratite nas
Poklon bon
Vitafit Training aplikacija

Medical

Specijalna bolnica sveta Katarina

Brigu za zdravlje prepoznala je i naša najveća privatna bolnica Specijalna bolnica “Sveta Katarina” s kojom Vitafit centar surađuje kako bi našim klijentima, uz pogodnosti i popuste, omogućila zdrastvene usluge kao što su sistematski, ortopedski, kardiološki i dijagnostički pregledi te dentalne usluge koje provodi njihov tim liječnika. Trebate li neku od njihovih usluga, kontakirajte nas i pomoći ćemo vas spojiti s vrhunskim specijalistima bez dugog čekanja na red.

O njima

Specijalna bolnica Sv. Katarina, osnovana 2011. godine, najveća je privatna bolnica u Hrvatskoj, europski centar izvrsnosti, koji multidisciplinarnim pristupom te koristeći najsuvremeniju opremu omogućuje pacijentima cjelokupnu radiološku dijagnostiku, ortopedske zahvate, kirurgiju kralježnice s liječenjem boli, sportsku medicinu, fizikalnu rehabilitaciju, psihijatrijsku podršku, bolesti uha, grla, nosa i kirurgiju glave i vrata, neurologiju, kardiologiju, ginekologiju, gastroenterologiju, pulmologiju, endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma, dentalnu medicinu, plastičnu kirurgiju, medicinsku biokemiju, minimalno invazivne zahvate u području proktologije i vaskularne kirurgije, regenerativnu medicinu te implementaciju inovativnih metoda liječenja i personalizirane (precizne) medicine u kliničku praksu. Specijalna bolnica Sv. Katarina službena je bolnica Hrvatske nogometne reprezentacije i Hrvatskog olimpijskog odbora te partner institucija u znanosti s američkom bolnicom Mayo Clinic i s International Society for Applied Biological Sciences, znanstvenom organizacijom u čijem radu sudjeluje pet dobitnika Nobelove nagrade. U njoj se godišnje liječi više od 40.000 pacijenata iz Hrvatske i inozemstva, a među njima su i vrhunski sportaši sa svih kontinenata. Odlukom Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Specijalna bolnica Sv. Katarina proglašena je sastavnicom 'Znanstvenog centra izvrsnosti za personaliziranu brigu o zdravlju (ZCI)'. Bolnica je nastavna baza medicinskih fakulteta Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Rijeci te Medicinskog fakulteta Regiomed iz Bavarske. U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina o pacijentima skrbi više od stotinu zdravstvenih djelatnika, među kojima je i 60 vrhunskih liječnika i to putem čak 18 centara izvrsnosti. Na novoj lokaciji u Zagrebu, na adresi Branimirova 71E, bolnica je smještena na više od 4.000 m2 te na jednom mjestu svojim pacijentima osigurava najsuvremeniji dijagnostički, terapeutski i rehabilitacijski pristup na razini vodećih svjetskih zdravstvenih institucija. Bolnica je 2021. završila višegodišnju evaluaciju Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, Senata Sveučilišta u Osijeku, Nacionalnog zdravstvenog vijeća te Povjerenstva za ortopediju i traumatologiju Ministarstva zdravstva RH te je ostvarila pravo za proglašenjem 'Klinikom za ortopediju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku'. Ovim je Specijalna bolnica Sv. Katarina, nakon gotovo 100 godina, postala druga Klinika za ortopediju u Gradu Zagrebu. Status Klinike najviši je stupanj akademsko-znanstvene akreditacije koja omogućuje akademsko napredovanje liječnika te je ovlaštena institucija koja provodi edukaciju specijalizanata ortopedije i traumatologije, čime se bolnica pozicionira kao vodeća institucija ovog tipa.
Ukoliko trebate neke od usluga koje nudi Specijalna bolnica sveta Katarina, slobodno nam se javite da Vas povežemo s njima te primite potrebnu uslugu čim prije moguće. Naši klijenti su veoma dobrodošli u njihovoj ustanovi.